Tuzla Perde Çeşitleri

Desenli Stor Perde

Perde seçerken, kumaş ve mekanizma seçimi önemlidir. Uzun vadede ihtiyaçlarınızı karşılayan bir dikey perde seçmek için detaylı bir seçim yapmanız gerekir. Kullanım alanınıza ve beklentilerinize göre seçilen bir bez ve bir mekanizma ile rahat ve uzun ömürlü bir çözüm elde edebilirsiniz. Model bakmak içinse tuzla perde size her daim yardımcı olacaktır.

Tuzla Zebra Stor Perde

Kumaş zebra stor perde modelleri, genellikle polyesterdir. Bireysel ihtiyaçlarla birlikte çeşitli kumaşlar sağlanabilir. Bu perdelerin kumaşlarında apre adında bir kaplama malzemesi vardır. Son işlem perdelerin dengeli ve basınçsız durmasını sağlar. Yanıcı olmayan malzemelerle kaplı jaluzi perde modeller için antialerjik kaplamalara aynı anda uygulanabilir. Bu uygulamalarda etkili olan kumaşlar perdeler için tercih edilmelidir. Bir stor perde olarak, bir tül perde veya katlanmış bir perdenin arkasındaki perdeleri kullanabilir veya stor perde jaluzi perde desenlerini kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Tuzla Tül Perde

Bir kumaş seçerken tül perde için en önemli unsur kumaşın temizlenebilmesidir. Son işlem uygulaması hali hazırda kumaş üzerine hava temasını önleyen bir katman oluşturur. Bu, temizlenmesi veya yıkanması kolay bir perde kumaşın temizlenmesini kolaylaştırır. Perde temizliği için özel bir işleme ihtiyaç duyulmaz ve bu sebeple zebra stor perde modelleri kolayca temizlenebilir.

Dikey Perde

Tuzla Jaluzi Perde

Jaluzi modellerindeki sistemler genellikle manuel sistemlerdir. Tavan jaluzi perde modelleri fiziksel bir kabloyla açılır ve kapanır. Perdelerin montajında ​​bir montaj çerçevesi kullanmak gereklidir. Montaj çerçevesi, perdenin eğimini tavanın herhangi bir eğiminde ayarlamanızı sağlar. Bu işleme dikkat etmek gerekir, çünkü dikey perde sisteminde herhangi bir eğim olması çok uygundur.

Tuzla Dikey Perde

Stor tül perde kullanmak isteyenler için manuel sistemler ön plana çıkar, ancak istek üzerine otomatik sistemlerde perdelere kolayca uygulanabilir. Sensör ve motor bağlıyken, uzaktan kumandalı stor perde jaluzi perde için otomatik bir sistem kurabilirsiniz. Büyük pencerelerde, ofis pencereleri ofis katlarında kullanılabilir. Bu sistemlerin uzaktan kontrolü, özellikle büyük çocuklu aileler için kapsamlı çözümler sunar. Çözüm önerileri için tuzla perde uzmanları size destek verebilir. Tuzla perde hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Yorum bırakın